Blog Archives

Wereld Haven Dagen 2017

Vandaag ben ik samen met Aad van de AFO-Fotogroep naar de Wereld Haven Dagen in Rotterdam geweest. Eerst met de waterbus vanaf halte Stormpolder naar halte Erasmusbrug in Rotterdam. Vandaar over de Erasmusbrug naar de Holland Amerikakade voor demonstraties op de maas. Na een eerste demonstratie een koffiestop bij Garage naast het Luxortheater. Daarna terug over de Holland Amerikakade waar een marinierschip aan de kade lag. Helaas kon deze niet bezocht worden. Gelopen tot aan Hotel New York. Via de Antoine Platekade teruggelopen naar het Luxortheater. Bij Garage nogmaals een kopje koffie en een flink broodje oude kaas gegeten. Helaas werden we toen verrast door een plaatselijke wolkbreuk en ca. 30-45 minuten gewacht. Terug over de Erasmusbrug gewandeld en de waterbus richting Krimpen a/d IJssel weer gepakt. Leuke gezellige dag gehad.

Zie de link voor een selectie van mijn foto’s van deze dag.

ZomerCarnaval 2017

Vanmiddag ben ik samen met Petronette naar het ZomerCarnaval in Rotterdam geweest. De eerste drie kwartier was bewolkt en droog, daarna hebben we helaas veel regenbuien gehad. De sfeer zat er desondanks goed in.

Hierbij een selectie van mijn camerafoto’s van deze carnavalsoptocht.
Door het slechte weer heb ik ook foto’s gemaakt met mijn mobiele telefoon.

Wereld Haven Dagen

In september 2016 ben ik naar de Wereld Haven Dagen in de Rotterdamse haven geweest.
Voor een selectie van mijn foto’s zie: Wereld Haven Dagen

Ronde van Lekkerkerk

Op Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag was in Lekkerkerk de traditionele Wielerronde van Lekkerkerk. Hierbij een selectie foto’s van de vrouwenrace met diverse Nederlandse toppers.

Sail 2015

Afgelopen woensdag ben ik bij de Sail-in-parade van Sail 2015 geweest. Ditmaal stond ik op de Parkweg, vlakbij het veer van Velsen-zuid. Klik op de link voor een selectie van mijn foto’s.

Lekkerkerk, Bevrijdingsdag

In mijn eigen dorp Lekkerkerk hadden we viering van Bevrijdingsdag met een algorische optocht van verschillende voertuigen. Op 5 mei 1945 was het einde van de Tweede Wereldoorlog in dit deel van Nederland.

Wereld Haven Dagen, Rotterdam

Zaterdag 6 september ben ik bij de Wereld Haven Dagen in Rotterdam geweest. Ditmaal met een bootexcursie naar ‘De Delft’. Zie de link voor een foto-impressie van deze dag.

Zomercarnaval 2014

Zaterdag 19 juli 2014 werd in Rotterdam de straatparade van het Zomercarnaval gehouden.
Hierbij een selectie van mijn foto’s.

Zomercarnaval 2010

Foto´s gemaakt tijdens het zomercarnaval in Rotterdam, juli 2010.

Wereld Haven Dagen, Rotterdam

Foto´s gemaakt tijdens de Wereld Haven Dagen in Rotterdam, september 2010.