Blog Archives

Architectuur in avondlicht, Rotterdam

Afgelopen woensdagavond ben ik met de AFO-Fotogroep op pad geweest. Ditmaal met 9 personen architectuur fotografie bij avondlicht in Rotterdam. Foto’s maken van de markthal, station Blaak, het potlood, de kubuswoningen, de Oude Haven, de Willemsbrug, het Witte Huis. Na afloop bij Stockholm nog wat gedronken. Voor een selectie van mijn foto’s zie de link.

Avondfotografie in Rotterdam

Samen met de AFO-Fotogroep ben ik in 2016 in Rotterdam geweest voor avondfotografie.
Een selectie van mijn foto’s kan je vinden op: Rotterdam

Basiliek & Arboretum, Oudenbosch

Vandaag ben ik met diverse leden van de AFO-Fotogroep in Oudenbosch geweest. Dit op uitnodiging van oud-AFO-lid Edwin Trouwborst en Joke van het Veer. Eerst hebben we de Basiliek H.H. Agatha en Barbara bezocht. In de middag in het Arboretum van Oudenbosch geweest. Een selectie van mijn foto’s zijn te zien op: Basiliek & Arboretum

Dordrecht

Vandaag ben ik samen met de AFO-Fotogroep in Dordrecht geweest. Om 09:00 verzamelen bij de halte Krimpen a/d IJssel Stormpolder en vandaar met de waterbus richting Dordecht. In Hotel Belevue Groothoofd een korte stop voor een kopje koffie. Voor ons gratis want Jan vierde zijn 65e verjaardag. Daarna met enkelen een rondje gelopen door Historisch Dordt. Langs diverse haventjes en oude grachtenpandjes.

Rotterdam bij avond

Vanavond samen met Peter van Hengstum van AFO-Fotogroep een workshop Nachtfotografie bij Foka in Rotterdam gevolgd. Na afloop op pad langs Maas en op Blaak met 50mm. lens en in HDR omgezet.

Euromast, Rotterdam

Zaterdag 20 juni 2015 ben ik met een groepje kennissen op de Euromast in Rotterdam geweest. Mooie vergezichten op Rotterdam en omgeving.

Kop van Zuid, Rotterdam

In februari 2014 heb ik diverse foto’s genomen voor de fotografiewedstrijd Architectuur van AFO-Fotogroep. Gemaakt bij de Kop van Zuid in Rotterdam.

Rotterdam in avondlicht

Samen met de AFO-Fotogroep foto’s gemaakt van Rotterdam, februari 2013.

Rotterdam

Foto’s gemaakt van Rotterdam in avondlicht, oktober 2008.

Verlicht stadhuis, Gouda

Foto’s gemaakt van het verlichte stadhuis in Gouda.