Delft van bovenaf

Afgelopen dinsdag ben ik met Petronette naar Delft gegaan. Na wat bijgekletst te hebben bij een eettentje in het centrum de toren beklommen van de Nieuwe Kerk. 376 Treden omhoog en omlaag, maar het uitzicht was geweldig. Hieronder een selectie van mijn foto’s gemaakt met mijn smartphone.

Ovation of the Seas

Een van de grootste cruiseschepen ter wereld, de Ovation of the Seas, is vrijdagochtend aangemeerd aan de Wilhelminapier in Rotterdam. Het is het tweede cruiseschip van dit seizoen dat in de stad aankomt. Vorig week arriveerde als eerste de MS Rotterdam.

De Ovation of the Seas is een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Het schip 347 meter lang en ruim 41 meter breed. Er kunnen bijna vijfduizend passagiers meevaren.

Het schip van de Amerikaanse rederij Royal Carribean is onlangs opgeleverd door de Meyer Werft in Papenburg. Het doet op zijn maiden trip vanuit Southampton een aantal korte vaartochten voordat het voor een langere periode vertrekt naar de nieuwe thuisbasis Tianjin in China.

De Ovation of the Seas vertrekt vrijdag om 18 uur.
@Bron: Rijnmond.nl

Huldiging Hein Otterspeer

Vandaag ben ik als fotograaf te gast geweest bij IJsclub Ons Genoegen aan de IJssellaan in Ouderkerk aan den IJssel. Dit voor de huldiging van Hein Otterspeer.

Het programma was als volgt:
“HEIN HOLLAND HOUSE” programma en tijden op 7 maart 2015
Het eren van Hein Otterspeer als NK sprint kampioen 2015
14:00 Tent en de kantine open voor het publiek met muziek van DJ Pete Hoogerwaard.
Ca.14.45 vertrek Hein in de slee met drumband Caecilia uit Gouderak terrein van fam. Van der Wees Lageweg 43.
Ca.15.15 Aankomst Hein in de tent van de schaatsen club aan de IJssellaan
Ca.15.30 officiële ceremonie met burgemeester en wethouder
Ca.16.00-17.00 Informele bijeenkomst van Hein met zijn fans (gelegenheid om handtekeningen, selfies, gefeliciteerd, etc.)
17:00-07:00 Afterparty met muziek voor de fans in de tent en een cafetaria waar drankjes, broodjes hamburger, kaas of ham te koop.

Zie hieronder een foto-impressie van de dag.

Foto7daagse #Foto7daagse

Van 16 tot 22 maart 2015, is er weer de foto7daagse!
Het doel van de # Foto7daagse is om plezier te hebben met elkaar met fotografie. Het is leuk als we de # Foto7daagse met zoveel mogelijk mensen, vooral nodig zodat al je vrienden uit te nodigen.

Voorbereiding – selfie camera
Dag 1 – Kleur
Dag 2 – Klein
Dag 3 – Op Straat
Dag 4 – Hier ben ik
Dag 5 – Vijf
Dag 6 – Sport
Dag 7 – Hier word ik blij van

Meer informatie is te vinden op: http://www.foto7daagse.nl/
en https://www.facebook.com/groups/foto7daagse

Zie hieronder mijn foto’s.