Blog Archives

Loonse- en Drunense Duinen

Onlangs ben ik met de AFO-Fotogroep in de Loonse- en Drunense Duinen geweest om daar samen met de modellen Esther, Judith en Nancy modellenfoto’s te gaan maken.

Modellen in studio

Met een kleine groepje enthousiaste fotografen van de AFO-Fotogroep ben ik drie avonden bezig geweest om portretten/modellen te fotograferen in de studio van de AFO-Fotogroep. Studiolampen, triggers en reflectielampen werden gebruikt van een AFO-lid die zich hierin gespecialiseerd heeft. Ik vind het werken met de juiste belichting en handmatige instellingen wel moeilijk om te doen. Zie de link voor een foto-impressie. Met dank aan modellen Nancy, Arthur en Cheyara.

NDSM, Amsterdam met modellen

Zaterdag 13 september 2014 ben ik met de AFO-Fotogroep bij het NDSM-terrein in Amsterdam geweest. Daar heb ik foto’s van modellen Cindy, Esther en Jeroen gemaakt. Een foto-impressie kan je via mijn link vinden.

Modellendag Kralingse Bos, Rotterdam

In april 2014 ben ik samen met acht fotografen van de AFO-Fotogroep en 4 modellen in het Kralingse Bos in Rotterdam geweest.
Zie de link voor een foto-impressie van deze dag.

Modellendag Hoek van Holland

In een koud en winderig Hoek van Holland heb ik in juni 2013 samen met de AFO-Fotogroep weer aan modellenfotografie gedaan. Zie de link voor een foto-impressie.

Modellenavond strandje tegenover Bergstoep

Fotoserie gemaakt in juli 2013 van model Alissa en Stephanie bij de strandjes tegenover Bergstoep. Dit was tevens een foto-uitje van Amateur Fotogroep Ouderkerk a/d IJssel.

Modellendag fabriek Tans Tio

Deze foto’s heb ik afgelopen zaterdag gemaakt van enkele modellen in de fabriek van Tans Tio. Dit was tevens een foto-uitje van amateur fotogroep Ouderkerk a/d IJssel.