Blog Archives

Diergaarde Blijdorp

Afgelopen donderdag in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam geweest. Door een speciale actie nu toegangkaartjes voor 12,50 euro per persoon. Zie de link voor een foto-impressie van deze dag.

Dierenfotografie

Vandaag een praktijkdag van de AFO-Fotogroep. Op een landje van AFO-lid Dennis Lansbergen in de Goudse Hout volop dieren kunnen fotograferen. Zie de link voor een foto-impressie van deze ochtend.

Fotofair, Beekse Bergen

Vandaag ben ik samen met mijn ouders en ElseMieke naar de Fotofair bij de Beekse Bergen gegaan. Op deze locatie waren ca. 80 stands vol met fotografie-items. Daarnaast waren er diverse lezingen, workshops en masterclasses. Onderweg nog Aart en Laurens tegen gekomen. Zie de link voor een foto-impressie van de roofvogelshow die wij bezocht hebben. 

Avifauna

In augustus 2016 ben ik in vogelpark Avifauna geweest om daar foto’s te nemen van diverse vogelsoorten.

Amsterdamse Waterleidings Duinen

Zaterdag 17 september ben ik samen met de AFO-Fotogroep in de Amsterdamse Waterleidings Duinen geweest om weer herten te gaan fotograferen. Vanaf ingang Pannenland, Vogelenzang zijn we het duingebied ingelopen.

Burgers Zoo, Arnhem

Tijdens mijn vakantie op de Veluwe ben ik ook een dag naar Burgers Zoo in Arnhem geweest.

Vlindertuin, Harskamp

Tijdens mijn vakantie op de Veluwe afgelopen week heb ik de Vlindertuin en Passieflorahoeve in Harskamp bezocht.

Amsterdamse Waterleidings Duinen

Zaterdag 31 oktober 2015 terug geweest in de Amsterdamse Waterleiding Duinen.
Ditmaal een paar uur later met zonlicht en geen mist.

Amsterdamse Waterleiding Duinen

Afgelopen zondag ben ik met de AFO-Fotogroep in de Amsterdamse Waterleiding Duinen geweest. Rond half negen werden net voorbij ingang Pannenland de eerste herten al gespot. In een groep van vier de groene route van 7,8 km door dit mooie natuurgebied gewandeld. Toch nog een keer terug, want ik heb geen vos gezien en mogen fotograferen.

Apenheul

Een serie foto’s genomen in de Apenheul in Apeldoorn, september 2013