Blog Archives

Botanische Tuin, Utrecht

Zaterdag 27 mei 2017 ben ik met de AFO-Fotogroep naar de Botanische Tuin in Utrecht geweest.
Zie de link voor een foto-impressie.

Groene Wissel Hillegom: Naar de bollen… (velden)

Vandaag met een groep kennissen Groene Wissel wandeling Hillegom: Naar de bollen… (velden) gewandeld. Via via had ik gehoord dat naast NS-wandelingen je ook Groene Wissel wandelingen had. Dus vandaar mijn eerste Groene Wissel. Deze wandeling is een rondwandeling vanaf treinstation Hillegom en loopt een groot gedeelte langs en door de bollenvelden die veelal in bloei stonden. Geurende hyacinten en tulpen onderweg gezien en nog een tijdje op een terras van een hotel/restaurant gezeten. Zie wandelzoekpagina voor een routebeschrijving en kaart. Totale afstand 14 km. Zie de link voor een selectie van mijn foto’s.

Basiliek & Arboretum, Oudenbosch

Vandaag ben ik met diverse leden van de AFO-Fotogroep in Oudenbosch geweest. Dit op uitnodiging van oud-AFO-lid Edwin Trouwborst en Joke van het Veer. Eerst hebben we de Basiliek H.H. Agatha en Barbara bezocht. In de middag in het Arboretum van Oudenbosch geweest. Een selectie van mijn foto’s zijn te zien op: Basiliek & Arboretum

Botanische Tuin – Utrecht

Vandaag ben ik met de AFO-Fotogroep naar de Botanische Tuin in Utrecht geweest.
Hierbij een selectie van mijn macrofoto’s.

Kralingse Bos

Zaterdag 10 oktober 2015 ben ik in het Kralingse Bos in Rotterdam geweest om daar paddestoelen te fotograferen. Zie de link voor een foto-impressie.

Hortus Botanicus, Leiden

Foto-collage van de Hortus Botanicus in Leiden.

de Keukenhof, Lisse

Foto-collage van de Keukenhof in Lisse.

Hortus Botanicus, Utrecht

Foto-collage van de Hortus Botanicus in Utrecht.