Via Vierdaagse

Welkom op de website van Via Vierdaagse, hét voorbereidingsprogramma voor de Vierdaagse Nijmegen. Via Vierdaagse is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE 4DAAGSE. Via Vierdaagse biedt debutanten van de Vierdaagse Nijmegen de mogelijkheid onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan dit prachtige wandelevenement. 

Bij deelname aan Via Vierdaagse heb je een gegarandeerd startbewijs voor de 102e Vierdaagse (17 t/m 20 juli 2018). Schrijf je nu in voor Via Vierdaagse 2018! Wees er snel bij. Er zijn slechts 1500 plekken te verdelen.

@Bron: Via Vierdaagse

Molenwaardtocht – Zaterdag 2 juni 2018

We hebben een  geslaagde Molenwaardtocht achter de rug. 625 deelnemers uit Nederland en Belgie,  hebben de weg naar Kinderdijk gevonden en zijn hier komen wandelen.  De volgende Molenwaard- tocht staat gepland op 2 juni 2018. We hopen dan weer veel wandelaars te kunnen begroeten.

De Molenwaardtocht wordt gehouden in Kinderdijk. We zien u graag bij ons, om te komen wandelen en te genieten van de mooie, natuurrijke omgeving. Het Molengebied is wereldberoemd en is geplaatst op de Werelderfgoedlijst. Nergens ter wereld staan zoveel molens bij elkaar.  

Afstanden: 5, 10, 15, 20, 30, 40 en 50 km.

@Bron: WSV Kinderdijk

Lentewandeltocht – 24 & 25 maart 2018

Op 24 en 25 maart 2018 wordt de Lentewandeltocht gehouden. In de voetsporen van de Romeinen kunt u wandelen door een afwisselend landschap in Nijmegen en omgeving. U loopt langs de stuwwal uit de IJstijd en door de bossen in Berg en Dal. De 40 km route is ook een uitdaging om te oefenen voor de Vierdaagse. U komt dan namelijk de beroemde en beruchte Zevenheuvelenweg tegen die op de 3e dag van de Vierdaagse wordt gelopen. Maar ook met een kortere afstand is de Lentewandeltocht een prima gelegenheid om ‘in te lopen’ en gewoon voor uw plezier te wandelen. We heten u welkom.

@Bron: Lentewandeltocht.nl

Winterwandeling WSV Op Stap

Zaterdag 9 december samen met Petronette de winterwandeling van WSV Op Stap gewandeld. Onderweg veel regen en een kapotte paraplu net voor Ouderkerk ad IJssel. Wel leuke wandeling van 12,5 km door de polder Krimpenerwaard. Tijdens deze wandeling de Winterfair in Ouderkerk a/d IJssel bezocht, een koffiepauze gehad bij de Drie Manen en een kopje erwtensoep en koffie bij de Tiendhoek (gratis). Gehoopt op sneeuw vandaag, maar helaas voor ons viel deze ca. 20 km verderop in Gouda. Bedankt voor de organisatie!

De volgende wandelingen van WSV Op Stap:
Zaterdag 21 april 2018 – Lentewandeltocht
Zaterdag 23 juni 2018 – Zomerwandeltocht
Zaterdag 6 oktober 2018 – Herfstwandeltocht
Zaterdag 8 december 2018 – Winterwandeltocht

http://wsvopstap.nl/