Welkom

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobbies fotografie en wandelen. Als enthousiast wandelaar wandel ik etappes van Lange Afstands Wandelpaden (LAW), NS-wandelingen en Groene Wissels in Nederland. Mijn digitale spiegelreflexcamera heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg. Ook tijdens de wandelreizen (door de bergen) in Europa doe ik dit.

Tot dusver heb ik diverse Lange Afstands Wandelpaden gewandeld; het Nederlands Kustpad (deel 2), het Grote Rivierenpad en het Krijtlandpad. Voor wandelvereniging Weekendhike heb ik in 2013/2014 het ‘Groene Hart-pad’ georganiseerd en gewandeld. In 2017 wil ik het Utrechtpad en Floris V-pad voltooien. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn wandelagenda.

Sinds het najaar van 2009 ben ik lid van fotografiegroep ‘Amateur Fotogroep Ouderkerk aan den IJssel’. Deze groep biedt een platform om gemaakte foto’s aan andere fotografieleden te laten zien. Daarnaast komen bij de AFO-Fotogroep verschillende onderwerpen en thema’s aan bod en doe ik mee met interne fotowedstrijden en exposities. Ook ga ik op pad om foto’s te maken. Zie ook mijn fotografie-agenda.

Op deze website heb ik ook een Forum geïntegreerd om te praten over diverse onderwerpen binnen de Fotografie en het Wandelen. Een gebruikersaccount is zo aangemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *