Welkom

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobbies fotografie en wandelen. Als enthousiast wandelaar wandel ik etappes van Lange Afstands Wandelpaden (LAW), NS-wandelingen en Groene Wissels in Nederland. Mijn digitale spiegelreflexcamera heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg. Ook tijdens de wandelreizen (door de bergen) in Europa doe ik dit.

Tot dusver heb ik diverse Lange Afstands Wandelpaden gewandeld; het Nederlands Kustpad (deel 2), het Grote Rivierenpad, het Krijtlandpad en het Groene Hart-pad. In 2018 wil ik het Utrechtpad en Floris V-pad voltooien. Daarnaast heb ik meer dan veertig verschillende NS-wandelingen gewandeld. Groene Wissels ben ik vanaf 2017 aan het ontdekken. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn wandelagenda.

Sinds het najaar van 2009 ben ik lid van fotografiegroep ‘Amateur Fotogroep Ouderkerk aan den IJssel’. Deze groep biedt een platform om gemaakte foto’s aan andere fotografieleden te laten zien. Daarnaast komen bij de AFO-Fotogroep verschillende onderwerpen en thema’s aan bod en doe ik mee met interne fotowedstrijden en exposities. Sinds 2015 ben ik ook webmaster van de AFO-website en facebook. Ook ga ik op pad om foto’s te maken. Voor leuke foto-uitjes, zie mijn fotografie-agenda.

De berichten in categorieën (bijvoorbeeld Nieuws) worden weergegeven in een twee-kolommen-structuur. Als je dubbelklikt op een bericht dan wordt deze over de hele pagina vertoont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.