Verrekte hamstring

Hits: 20

Begin dit jaar wilde ik het wandelen weer oppakken. Helaas ben ik vorig weekend van de trap gevallen en heb ik vier treden gemist. Een pijnlijke onderarm, bovenrug en rechterbeen tot gevolg. De pijn in mijn onderarm en bovenrug voel ik nauwelijks meer. Mijn rechterbeen helaas wel. Elke stap die ik achterwaarts zet voel ik. Dus vanochtend even een bezoekje aan de huisarts gemaakt. Daar werd een verrekte hamstring geconstateerd. Uitleg gekregen over een paar rekoefeningen en het herstel zal minstens zes à twaalf weken duren. Dat is dan minder mooi.

Dickens Festijn, Schiedam

Hits: 7

In december ben ik samen met Paul naar het Dickens Festijn in Schiedam geweest. Op de Dam en de Vlaardingerstraat stonden allerlei kraampjes in kerstsferen en liepen mensen rond in de stijl van Charles Dickens. Hieronder enkele foto’s.

Dickens Festijn, Schiedam

Hits: 13

Stichting Triple C wil u graag informeren en betrekken in onze plannen om het Dickens Festijn Schiedam te organiseren op op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 van 12.00 tot 18.00 uur. 

We gaan terug in de tijd en het is de bedoeling om de prachtige historische Dam,  Vlaardingerstraat en mogelijk een gedeelte van de Lange Haven in Schiedam Centrum om te toveren in een gezellige 19e eeuwse kerstsfeer in een decor van ambachten, straattoneel, figuranten, zangkoren, kooplui en marktkramen in de Dickensstijl.

Zie meer informatie: Dickens Festijn

Fotografie – een jaar verder

Hits: 69

Per 1 januari 2019 ben ik gestopt bij de AFO-Fotogroep waar ik negen jaar lid ben geweest. Afgelopen jaar heb ik niet vaak gefotografeerd met mijn spiegelreflexcamera. En eerlijk gezegd mis ik het niet. Dat klinkt misschien gek als je in het verleden (bijna) wekelijks met fotografie bezig ben geweest. Niet meer de druk van onderscheidende foto’s aanleveren ter beoordeling van de leden en meedoen aan tal van wedstrijden of exposities. Zo heb ik in september en oktober foto’s gemaakt, maar staan die nog niet op Photowalks. Iets wat vroeger nog dezelfde dag zou gebeuren na bewerking in Adobe Photoshop of Lightroom. Het zij zo.