Slideshow ‘Elfia’

Hits: 15

Een selectie van foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn op Elfia (voorheen de Elf Fantasy Fair), bij Kasteel de Haar in Haarzuilens.


Wereld Haven Dagen 2017

Hits: 19

Vandaag ben ik samen met Aad van de AFO-Fotogroep naar de Wereld Haven Dagen in Rotterdam geweest. Eerst met de waterbus vanaf halte Stormpolder naar halte Erasmusbrug in Rotterdam. Vandaar over de Erasmusbrug naar de Holland Amerikakade voor demonstraties op de maas. Na een eerste demonstratie een koffiestop bij Garage naast het Luxortheater. Daarna terug over de Holland Amerikakade waar een marinierschip aan de kade lag. Helaas kon deze niet bezocht worden. Gelopen tot aan Hotel New York. Via de Antoine Platekade teruggelopen naar het Luxortheater. Bij Garage nogmaals een kopje koffie en een flink broodje oude kaas gegeten. Helaas werden we toen verrast door een plaatselijke wolkbreuk en ca. 30-45 minuten gewacht. Terug over de Erasmusbrug gewandeld en de waterbus richting Krimpen a/d IJssel weer gepakt. Leuke gezellige dag gehad.

Ronde van Lekkerkerk

Hits: 18

Op Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag was in Lekkerkerk de traditionele Wielerronde van Lekkerkerk. Zie hieronder een selectie van foto’s van de vrouwenrace met diverse Nederlandse toppers.

Sail 2015

Hits: 14

Afgelopen woensdag ben ik bij de Sail-in-parade van Sail 2015 geweest. Ditmaal stond ik op de Parkweg, vlakbij het veer van Velsen-zuid. Zie hieronder een selectie van mijn foto’s.