Delft van bovenaf

Hits: 18

Afgelopen dinsdag ben ik met Petronette naar Delft gegaan. Na wat bijgekletst te hebben bij een eettentje in het centrum de toren beklommen van de Nieuwe Kerk. 376 Treden omhoog en omlaag, maar het uitzicht was geweldig. Hieronder een selectie van mijn foto’s gemaakt met mijn smartphone.

Ovation of the Seas

Hits: 16

Een van de grootste cruiseschepen ter wereld, de Ovation of the Seas, is vrijdagochtend aangemeerd aan de Wilhelminapier in Rotterdam. Het is het tweede cruiseschip van dit seizoen dat in de stad aankomt. Vorig week arriveerde als eerste de MS Rotterdam.

De Ovation of the Seas is een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Het schip 347 meter lang en ruim 41 meter breed. Er kunnen bijna vijfduizend passagiers meevaren.

Het schip van de Amerikaanse rederij Royal Carribean is onlangs opgeleverd door de Meyer Werft in Papenburg. Het doet op zijn maiden trip vanuit Southampton een aantal korte vaartochten voordat het voor een langere periode vertrekt naar de nieuwe thuisbasis Tianjin in China.

De Ovation of the Seas vertrekt vrijdag om 18 uur.
@Bron: Rijnmond.nl

NAI, Rotterdam

Hits: 17

In maart 2014 ben ik met de AFO-Fotogroep naar het Nederlands Architectuur Instituut (NAI) in Rotterdam geweest. Zie hieronder een foto-collage van de gemaakte foto’s.