Modellen in oude auto’s in de Vlist

Hits: 15

Samen met de AFO-Fotogroep heb ik foto’s gemaakt van modellen Nancy en Elma in twee oude auto’s in de Vlist. Dit album stond wel op Flickr, maar nog niet op Photowalks. Hieronder een selectie van mijn foto’s. 

Loonse- en Drunense Duinen

Hits: 14

Onlangs ben ik met de AFO-Fotogroep in de Loonse- en Drunense Duinen geweest om daar samen met de modellen Esther, Judith en Nancy modellenfoto’s te gaan maken.

Modellen in studio

Hits: 12

Met een kleine groepje enthousiaste fotografen van de AFO-Fotogroep ben ik drie avonden bezig geweest om portretten/modellen te fotograferen in de studio van de AFO-Fotogroep. Studiolampen, triggers en reflectielampen werden gebruikt van een AFO-lid die zich hierin gespecialiseerd heeft. Ik vind het werken met de juiste belichting en handmatige instellingen wel moeilijk om te doen. Zie hieronder een foto-impressie. Met dank aan modellen Nancy, Arthur en Cheyara.

NDSM, Amsterdam met modellen

Hits: 19

Zaterdag 13 september 2014 ben ik met de AFO-Fotogroep bij het NDSM-terrein in Amsterdam geweest. Daar heb ik foto’s van modellen Cindy, Esther en Jeroen gemaakt. Een foto-impressie kan je hieronder vinden.

Modellendag Kralingse Bos, Rotterdam

Hits: 16

In april 2014 ben ik samen met acht fotografen van de AFO-Fotogroep en 4 modellen in het Kralingse Bos in Rotterdam geweest. Zie hieronder een foto-impressie van deze dag.

Modellendag Hoek van Holland

Hits: 18

In een koud en winderig Hoek van Holland heb ik in juni 2013 samen met de AFO-Fotogroep weer aan modellenfotografie gedaan. Zie hieronder een foto-impressie.

Modellendag fabriek Tans Tio

Hits: 17

Deze foto’s heb ik afgelopen zaterdag gemaakt van enkele modellen in de fabriek van Tans Tio. Dit was tevens een foto-uitje van amateur fotogroep Ouderkerk a/d IJssel.