Alpes-Maritimes

Hits: 12

In augustus 2006 heb ik samen met Jody een individuele wandelreis van Hannibal Reizen gemaakt. Dit vanuit onze stamplaats in La Brique in het zuid-oosten van Frankrijk. Ons overnachtingsadres was Auberge St. Martin in La Brique. 

P.S. Om een of andere reden was dit bericht verwijderd.

Nationale Parken, Macedonië

Hits: 11

Samen met Aktiva Tours heb ik in september 2011 een wandelreis gemaakt in Macedonië.

Provence & Ventoux, Frankrijk

Hits: 17

Samen met Aktiva Tours heb ik in juli 2011 een wandelreis in de Franse Provence & Ventoux gemaakt.

Cinqueterre, Italië

Hits: 17

In september 2005 heb ik samen met Jody deze 10-daagse georganiseerde wandelreis van Sindbad Reizen gemaakt. De Cinque Terre zijn vijf bergdorpen aan de Ligurische kust in Noord-west-Italië.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Belgische Ardennen

Hits: 17

In april 2005 ben ik samen met Aktiva Tours naar Oteppe in de Belgische Ardennen geweest voor een midweek wandelen. Een ontvangen waardebon voor geplaatste foto’s in de brochure van Aktiva Tours kon ik zo mooi verzilveren.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Ötztaler Alpen, Oostenrijk

Hits: 16

In augustus 2004 heb ik een 10-daagse georganiseerde wandelreis gemaakt via Sindbad Reizen. Samen met een groep en een reisleider heb ik gewandeld door de Ötztaler Alpen in Oostenrijk.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Canarisch eiland La Gomera

Hits: 14

In maart 2004 heb ik een 8-daagse georganiseerde wandelreis La Gomera van Sindbad Reizen gemaakt. La Gomera is één van de zeven Canarische eilanden. La Gomera is een klein vulkanisch eiland met een oppervlaktegrootte net als Texel. Ten oosten van La Gomera ligt het veel toeristischere eiland Tenerife.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Aurland & Laerdal, Noorwegen

Hits: 14

In juli 2003 heb ik een 14-daagse georganiseerde wandelreis Aurland & Lærdal van Sindbad Reizen gemaakt. Deze streek ligt in Noorwegen, ca. 200 km ten oosten van Bergen en ca. 300 km ten noord-westen van Oslo. Het dichtsbijzijnde fjord was de Aurlandsfjord bij Aurland en de Sognefjord bij Lærdal.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze indrukwekkende wandelreis.