Fotografie – een jaar verder

Hits: 77

Per 1 januari 2019 ben ik gestopt bij de AFO-Fotogroep waar ik negen jaar lid ben geweest. Afgelopen jaar heb ik niet vaak gefotografeerd met mijn spiegelreflexcamera. En eerlijk gezegd mis ik het niet. Dat klinkt misschien gek als je in het verleden (bijna) wekelijks met fotografie bezig ben geweest. Niet meer de druk van onderscheidende foto’s aanleveren ter beoordeling van de leden en meedoen aan tal van wedstrijden of exposities. Zo heb ik in september en oktober foto’s gemaakt, maar staan die nog niet op Photowalks. Iets wat vroeger nog dezelfde dag zou gebeuren na bewerking in Adobe Photoshop of Lightroom. Het zij zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.