Welkom

Hits: 81

Welkom bij Photowalks!

Op deze website vind je informatie over mijn hobbies wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Daarnaast wandel ik etappes van Lange Afstands Wandelpaden (LAW) en Groene Wissels in Nederland. Mijn spiegelreflexcamera heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg.

Tot dusver heb ik meer dan 40 verschillende NS-wandelingen en sommige meermaals gewandeld.  Ook diverse Lange Afstands Wandelpaden heb ik (bijna) voltooid; het Nederlands Kustpad (deel 2, nog 1 etappe), het Grote Rivierenpad, het Krijtlandpad, het Groene Hart-pad, het Floris V-pad (nog 1) en het Utrechtpad (nog 2). Groene Wissels ben ik vanaf 2017 aan het ontdekken. Ook heb ik een tiental wandelreizen (door de bergen) in Europa gemaakt.

In juli 2019 start ik met het Romeinse Limespad tussen Katwijk aan Zee en de Duivelsberg voorbij Nijmegen. Daarnaast ben ik nog nieuwsgierig naar de Trage Tochten die voornamelijk over onverhard terrein gaan, de Klompenpaden in Utrecht en Gelderland en het Vlaamse deel van de GR12 (Amsterdam » Parijs). Doorgaans wandel ik tussen de 10 en 20 km, maar vanaf medio 2019 wil ik langere tochten tussen de 20 en 30 km gaan wandelen.

Naast wandelaar ben ik ook hobbyfotograaf. In de jaren ’90 een analoge zoomcamera gewonnen met een vogelwedstrijd. Later de overstap gemaakt naar een digitale compactcamera. Inmiddels bezit ik een digitale spiegelreflexcamera van Canon met meerdere objectieven. Ook ben ik ruim negen jaar lid geweest van de Amateur Fotografiegroep Ouderkerk a/d IJssel (AFO-Fotogroep). Evenementen zoals de marathon van Rotterdam, fantasyfestival Elfia, het Zomercarnaval, Sail (om de 5 jaar) en de Wereld Haven Dagen vind ik leuk om te bezoeken. Op mijn pagina fotografie-evenementen kan je verschillende evenementen door het jaar heen vinden.

Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten en foto-uitjes, zie mijn agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.