Contact

Ik ben Sander, 40 jaar en ik woon in Lekkerkerk, een dorp in de Krimpenerwaard. Wandelen en fotograferen doe ik graag. Vanaf het begin van mijn wandelingen ben ik actief met het nemen van foto’s en is dat is uitgegroeid tot mijn creatieve hobby. Sinds 2009 ben ik lid van een fotografiegroep AFO-Fotogroep en ben ik bezig met fotobewerking met Adobe Photoshop en Adobe Lightroom.

Tijdens wandelreizen (door de bergen) heb ik al diverse landen gezien, vooral in Europa. Elke wandelaar of reiziger die ik ontmoette had zijn en haar eigen fascinerende verhaal. Dus er zijn nog vele landen en andere culturen te ontdekken voor mij.

Enkele voorbeelden van mijn wandelreizen zijn: wandelen op de smalle bergpaadjes, langs ravijnen, door rivieren waden, door de sneeuwvlakten en toendra-gebieden, op gletsjers wandelen, bovenlangs een waterval lopen, lopen in alle soorten weer en continu wisselen van kleding. In mijn rondreis met de backpack in het midden-oosten, liep ik in een woestijn. Dat is een ervaring in een zee van rust en stof.

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie? Of vind je het leuk om eens een keer met mij een dag(deel) te gaan wandelen of fotograferen? Stuur mij dan een email op NOSPAMs.groot11@upcmail.nl (NOSPAM weghalen).

Eén gedachte over “Contact”

  1. Hallo Sander
    Ik weet niet hoe ik op deze site terechtkwam, ik zocht naar iets anders, maar, wat je allemaal doet zeg, wat interessant!
    Misschien ben je nog nooit in Slovenië geweest, maar het wandelen in de Julische Alpen is zeer de moeite waard. De natuur is daar puur, en soms ruig, edelweiss is daar niet zeldzaam, steenbokken ook niet. Misschien een tip, of misschien ben je er al geweest. Vr. Groeten en ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.