Nacht van de Vluchteling

Bezoeken: 49

St. Vluchteling organiseert de Nacht van de Vluchteling, een 40 km nachtwandeling als sponsortocht. Dit is de 10e editie van deze wandeling waarvoor grote belangstelling is vanuit de media. Er staan op de verschillende plekken in het land vele mensen aan de start. In 2018 waren er vanuit Amsterdam, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam ongeveer 5200 deelnemers. De opbrengst was 1,7 miljoen euro voor noodhulp aan vluchtelingen in crisisgebieden.

Er zijn in 2019 ook weer diverse startlokaties en waarschijnlijk is er ook de mogelijkheid om een kortere afstand te wandelen.

Deelnemers worden nadrukkelijk gevraagd zich te laten sponsoren ten bate van St. Vluchteling. De sponsoropbrengst van de negen voorgaande edities (totaal ruim zes miljoen euro) is erg goed terecht gekomen.

De RWV is vanaf het begin nauw betrokken bij de organisatie van dit grote evenement en neemt met name het ‘wandeltechnische’ deel van de organisatie op zich, zoals de route, beveiliging, de routebeschrijving en de bepijling. Wij hopen dat u gaat meedoen als wandelaar, sponsor of vrijwilliger.

Datum en start    Zaterdag 15 op zondag 16 juni 2019, Erasmusbrug, Rotterdam, 24.00 uur.

Afstand    40 km, Rotterdam – Den Haag

Inschrijven, sponsoren en meer informatie op: www.nachtvandevluchteling.nl

Zie mijn inschrijving:
https://www.nachtvandevluchteling.nl/actie/sander-de-groot
Doe ook mee als wandelaar of donateur!

@Bron: RWV

#Nachtvandevluchteling #wandeldoel2019 #40km #wandelen
#sponsorloop #NvdV19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.